Regulamentul Forumului ! [RO]

Go down

Regulamentul Forumului ! [RO]

Post by xEngine on Sat Feb 14, 2015 4:58 pm

Tabel sancțiuni
- 3 avertismente? ban 5 zile
- 4 avertismente? ban 10 zile
- 5 avertismente? ban 30 de zile (o lună)
- 6 avertismente? ban permanent

Toleranță 0 pentru fraudă sau informații ce facilitează frauda online sau bancară. Inclusiv mesajele private. (Skimming, CC, Orange, Craiglist, Okazii, programe de adunat emailuri de pe siteurile de licitații). Regula aceasta este cel mai strict respectată, iar datele voastre vor fi oferite organelor competente, dacă ni se va cere acest lucru.

1. Acțiuni pentru care veți primi avertisment sau chiar ban: offtopic, post dublu(aveți buton de editare), post inutil, redeschidere topic, insultare membru(atac la persoană), nume topic inadecvat, informație deja postată, limbaj inadecvat(IRC style - sh, tz, CAPS, în culori sau agramat total), avatare mari sau care întrec bunul simț, semnături penibile, linkuri cu referrer, imagini dinamice în semnătură.

2. Oferiți credite și dați sursele originale. Dacă veți copia un link sau un tutorial de pe alt site/forum/blog, oferiți credit autorului inițial.

3. Reclamă: fără reclamă la site-uri de securitate/hacking. Indiferent că sunt alte voastre sau nu. Altfel de reclamă este permisă doar în secțiunea dedicată(Bloguri și Bloggeri) și dacă aveți minim 50 posturi.

4. Unele categorii au regulament intern. Verifică dacă există un regulament sticky înainte de a posta într-o anumite categorie.

5. Fiecare HackTool, tutorial, program sau lucruri asemănătoare trebuie însoțite de o descriere în română sau engleză. Linkurile către programe trebuie să fie către site-ul oficial al acelui program.

6. Publicarea datelor personale, sau tentative de acest gen, ale oricărui individ, duce la ban permanent. Regula poate fi ignorată de Super Moderatori și Administratori atunci când acest lucru este logic și argumentat.

7. Nu cereți VIP, Moderator sau alte ranguri pentru că nu le veți primi. Dacă vom avea nevoie, vă vom căuta noi.

8. Nu aveți voie să vindeți/cumpărați sau să dați XSS în serviciile Yahoo. Nici pe forum, nici pe chat, nici în mesageria privată. Nerespectarea acestei reguli duce la ban permanent.

9. Dacă ești victima unei persoane de pe RST, scrie detaliile unui administrator sau într-un post (fără date personale) și vom găsi împreună o rezolvare pe care amiabilă.

10. Un moderator/administrator are dreptul să zboare pe oricine dorește de pe forum, cu atât mai mult dacă consideră că acea persoană este inutilă.

11. Există buton de report post. Nu atrageți atenția prin mesaje publice pentru că veți primi avertisment. Eventual dați mesaj privat acelui user.

12. Nu aveți voie sa faceți proiecte sau prezentări în numele RST fără acordul unuia dintre administratori. Super-Moderatorii nu au dreptul de a decide ce proiecte sau prezentări vor fi aprobate.

13. Fără posturi despre Adf.ly, bux, tox, mux sau cum se mai cheamă site-urile pentru chineji care fac 2 dolari pe lună și se bucură. Se va lăsa cu warn.

14. REGULA NOUA : Nu aveti voie sa injurati pe chat sau sa faceti atacuri la persoana. Nerespectarea acestei reguli duce la sanctionarea prin Kick si ulterior prin BAN pe chat.

15. Cine creaza un post mentionand faptul ca da reputatie si el are reputatie zero se alege automat cu un cartonas rosu!

16. Crearea a mai mult de 1 cont pe persoana duce automat banarea tuturor conturilor. La aceasta regula exista o exceptie, si anume atunci cand persoana a primit ban, aceasta are dreptul de a-si crea un al doilea user (nu mai multe) pentru a raporta/posta nemultumirea in threadul special creat pentru aceasta situatie si anume acesta: Doar utilizatorii inregistrati pot vedea linkurile. [ Click aici pentru a te inregistra ]

17. Postarea de vulnerabilitati in site-uri ce apartin de politie sau primarii (inclusiv screenshots). Chiar va recomandam sa nu cautati vulnerabilitati in site-uri ce apartin institutiilor statului. Penalizarea este ban permanent.

Răspunderea pentru faptele voastre vă aparține în totalitate, chiar dacă ați luat un link de aici sau ați urmărit pur și simplu un tutorial.

=====================================
Dacă nu sunteți mulțumiți de un avertisment primit, contactați un administrator. Atenție, dacă îl contactați inutil, veți suporta consecințele(warn/ban).

Dacă ai deschis un thread / postat un mesaj în care ți-ai anunțat plecarea de pe forum ești rugat să nu îți schimbi decizia.

Statutul de membru al acestei comunități este un privilegiu, nu un drept.

Dacă ți se pare că regulile nu sunt o problemă pentru tine, și le poți respecta, te poți înregistra.

=======================================

xEngine
Admin

Posts : 26
Join date : 2015-01-19

View user profile http://unity-cheats.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum